Metsä-Pihlaja

Ranta-Koivu

Tule nauttimaan rauhalliseen ympäristöön luonnonkauniin Jäppäjärven rannalle hirsimökin tunnelmasta. Mökit sijaitsevat noin 5 kilometriä Kinnulan keskustasta. Mökit ovat varusteluiltaan ja sisustukseltaan yhteneväiset.

Mökin alakerrasta löydät avaran olohuoneen järvinäkymällä, hyvinvarustellun keittiön ja makuuhuoneen parivuoteella. Alakerrassa on lisäksi kylpyhuone ja sauna sähkökiukaalla. Yläkerrasta löytyy makuuparvi neljällä vuoteella.  Lämpöä talvi-iltoihin ja viilennystä kesäöihin takaa ilmalämpöpumppu. Hyttysiä vähentämässä on hyttysmagneetit, molemmilla mökeillä on omansa. Mökkien yhteydessä on myös grillikatokset. Liiteristä löydät puut tulipesään. Mölkkyä tai krokettia et myöskään tarvitse kotoasi mukaan, sillä löydät ne mökin liiteristä.

Mökeillä on oma ranta ja vene. Soutuveneellä voit lähteä kalalle tai soutaa Pyöreäsaaren ympäri. Mökiltä löydät veneilyliivit neljälle hengelle. Lisäksi vuokralaisten käytössä on 2 kajakkia tarvikkeineen ilmaiseksi.

Mökin keittiö on hyvin varusteltu: Moccamaster -kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappipakastin, paistinpannu ja kattilat, astiasto kuudelle hengelle sekä säilytys- ja tarjoiluastioita.

Mökille on saatavissa lapsen matkasänky ja syöttötuoli veloituksetta. Lisäksi voit vuokrata liinavaatteet hintaan 15€/hlö.

Varustelut: Astianpesukone, sähköhella ja -liesi, mikroaaltouuni, jääkaappipakastin, TV, cd-soitin bluetooth-toiminnolla, pyykkikone, ilmalämpöpumppu, soutuvene.

Mökeille voit ostaa loppusiivouksen, jolloin voit vain kerätä tavarasi ja jättää mökin siihen kuntoon. Loppusiivouksen hinta on 100 €. Loppusiivous on varattava etukäteen.

Hinnat:
- viikko alkaen 500€
- viikonloppu alkaen 200€


Rantasauna

Rantasaunan mahtavat ja kosteat löylyt on mainittu usein vieraskirjassa ja palautteissa. Saunassa on tilaa jopa 10 hengelle. Rantasauna on mökkien yhteiskäytössä ilmaiseksi. Saunavuorot sovitaan paikan päällä. Tervetuloa kokeilemaan!


Kajakit

Mökeillä on vuokralaisten käytössä ilmaiseksi 2 kajakkia varusteineen. Käytön jälkeen kajakit ja melat säilytetään rantasaunan vierustalla ja pelastusliivit ja aukkopeitteet rantasaunan pukuhuoneessa.
Jäpänkosken Lomamökit
43900 Kinnula  
Matti Kinnunen
Puh. 0405519554
matti.vuorenpiha@gmail.com 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita